Palvelumme

Venemyynti

Jos olet hankkimassa käytettyä venettä tutustu laajaan valikoimaamme eri hinta-  ja kokoluokissa. Mikäli et löytänyt tarjonnasta etsimääsi venettä, ota meihin yhteyttä. Meillä on yleensä useita muita vaihtoehtoja heti tarjolla. 

 

Otamme myös vaihdossa nykyisen veneesi ja tarvittaessa saat meiltä myöjoustavan rahoituksen.

Välitysmyynti

Mikäli harkitset veneesi myyntiä, tarjoamme tehokkaan ja kilpailukykyisen vaihtoehdon välittää veneesi uudelle omistajalle. Tarjoamme ostajalla rahoituksen ja Vaihtomahdollisuuden ottaa vaihdossa nykyinen vene (aina tapauskohtaisesti), jotka helpottavat huomattavasti veneen myyntiä.

 

Meillä on laaja yhteistyöverkosto sis. Italia, Ruotsi, Ranska, Saksa, Tanska ja Viro.

 

Välitämme veneitä myös ulkomailta, joka on usein monimutkainen prosessi, jossa tulee huomioida useita asioita välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä. Tarjoamme pitkän kokemuksemme kautta turvallisen ja tehokkaan vaihtoehdon hankkia vene ulkomailta.

Huolto ja telakointi

Saat meiltä kokonaisvaltaisen palvelun kaikkiin veneen ylläpitoon liittyviin kysymyksiin sisältäen telakointi (lämpimässä tai kylmässä hallissa) kaikissa kokoluokissa aina +50 jalkaisiin veneisiin asti. 

 

Palvelumme kattaa huolto sekä asennus ja muut päivityspalveut. Palvelut tuottaa tytäryhtiömme M-Yachts Oy.

Usein kysytyt kysymykset

Ensimmäisenä tulee selvittää itselleen sopiva hankintabudjetti, jossa tulee huomioida veneen ylläpitoon liittyvät kulut.

Uutena veneilijänä tärkeä on keskittyä selvittämään itselleen minkälainen on oma veneilytarpeesi? Esim. kuinka iso perhe ja sitä kautta kuinka paljon yöpymistilaa veneessä pitää olla? Keskittyykö veneilysi yleensä viikoloppu- ja pidemmille matkoille tai pelkästään päiväretkiin, jolloin veneen tilaratkaisut nousevat yleensä ratkaisevaan rooliin.

Mikäli olet hankkimassa käytettyä, vanhempaa venettä, on ennen ostopäätöstä suositeltavaa suorittaa ns ostotarkastus. Tarvittaessa voit käyttää myös ulkopuolista auktorisoitua veneen tarkastajaa, jolloin saat mahdollisimman hyvän tiedon veneen teknisestä kunnossa ja siinä mahdollisesti piilevistä vioista, joita normaalisti voi olla vaikea havaita.

Meiltä hankittu vene on valmiiksi tarkastettu ja huollettu. Lisäturvaksi hankittuun veneeseen tarjoamme lisäturvan, jonka myötä sinulla on veneen omistajana parempi turva mahdollisen konerikon tai muun teknisen ongelman sattuessa kohdalle.

Suositeltavaa on säilyttää vene aina sisätiloissa lämpimässä hallissa. Näin varmistut, että veneesi pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä kuten mahdolliset kosteus- ja jäätymisvauriot joita voi aiheutua ulkona telakoitaessa. Samalla varmistat, että sijoituksesi arvo säilyy.

Suomen tämän hetkisen lainsäädännön mukaan 16v täyttänyt voi kuljettaa alle 23 m pituista moottorivenettä ilman muita pätevyyksiä. Isompien moottoriveneiden kuljettamiseen tarvitaan erillinen pätevyys.

Tarjoamme kaikille veneilijöille kokonaisvaltaisen palvelun. Jälkimarkkinointiin liittyvät palvelut tuotetaan tytäryhtiömme M-Yachts:n toimesta. Palvelu sisältää mm: Talvitelakoinnin, huollot, lisävarustelut, muutostyöt, yms.

Veneen ylläpitoon vaikuttavat useat eri tekijät, ensisijaisesti veneen koko ja sen ikä. Saat meiltä tarjouksen joko yksittäisiin tarpeisiin tai kokonaisvaltaisen ylläpitopaketin. Halutessasi voit pyytää meiltä yksilöidyn tarjouksen.

Tarvitsetko apua?
Laita meille viestiä!